IN Sports

Què és?

Coincidim tots en que la paraula que defineix millor l’ambient quan en Fran i en Xavi es van reunir per primera vegada amb nosaltres es il·lusió. El que tots vam posar en el projecte, i la que ens ha guiat per convertir Futbol IN en un torneig de futbol base de referència per les millors canteres del país. Competició, esportivitat i viure una experiència única són els pilars que sostenen IN Sports.

Branding

Amb IN Sports vam estructurar una imatge corporativa des de zero, que fos capaç de definir la filosofia de marca i tots els elements que envolten l’experiència que suposa viure el Futbol IN. IN Sports té diferents logotips que diferencies i defineixen els tornejos, així com el segell diferencial IN que engloba la identitat de la marca.

Logotips

Es desenvolupen diferents logotips per diferenciar cada un dels torneig que es disputen al llarg de l’any. Cada logotip té un color diferent per la seva marca pròpia, a partir de la que es dissenya la resta d’aplicatius necessaris.

L'esdeveniment

Futbol IN es, primer de tot, una experiència única durant un cap de setmana en que els jugadors, entrenadors i familiars gaudeixen d’un entorn de competició, proximitat i esportivitat en el sud de la Costa Brava.