Fitel Network

Què és Fitel?

Vam conèixer aquesta empresa mitjançant un altre projecte propi: Futbol IN. Vam tenir l’ocasió de reunir-nos amb l’Erwin, director de Fitel Network, i tots nosaltres vam veure que necessitava una empenta al món digital.

Fitel és una operadora de telecomunicacions especialitzada en la prestació de serveis d’internet, fibra òptica i televisió en l’àmbit local. Una empresa propera i de confiança, amb preus sense lletra petita i un servei personalitzat sense robots teleoperadors.

Qualitat i formació són la seva màxima per mantenir-se sempre a primera línia, nosaltres els havíem d’ajudar a fer el salt definitiu a la comunicació online.

Campanya online

La tasca consistia en crear la seva primera campanya digital amb projecció de futur. L’objectiu principal era generar reconeixement de marca i definir Fitel com: proximitat i confiança. 

Després d’una primera reunió on es va presentar el briefing, l’equip va començar una pluja d’idees per decidir quin camí havia de seguir la campanya. La idea principal era clara: necessitàvem un líder d’opinió local que fos la imatge de Fitel Network, i aquesta persona era l’Àngel Mullera.

El resultat final per aconseguir proximitat i confiança va ser localitzar l’acció a la llar, barrejant l’esport, l’àmbit on reconeixem a l’Angel, amb actes quotidians que ens permetien introduir l’humor en la narrativa.

Pàgina web

Programació a mida, una bona estructura i jerarquia dels continguts que puguin aportar la millor experiència a l’usuari, una alta usabilitat i accessibilitat i un disseny personalitzat dins de la imatge corporativa de Fitel Network.

Aquesta pàgina web es va plantejar des de la necessitat de crear un entorn senzill que fos capaç de transmetre tota la informació que disposa una empresa comercial de telefonia, internet i televisió.